Bio- Recup LQD

25.00

Excl. BTW: €25.00

Excl. BTW:
€25.00
Model:
Bio Recup LQD | Onderhoud Regenwaterrecuperatie
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Bio- Recup LQD | Regenwater Recup onderhoud

Een biologische oplossing tegen stinkend regenwater!

Als u algenvorming en stankoverlast in uw regenwatertank wilt voorkomen of bestrijden, dan is Bio-Recup LQD iets voor u!

Vooral tijdens droge en langere periodes kan uw stortbak gaan stinken en dit kan voor overlast veroorzaken. Dit is erg vervelend, maar gelukkig is er een biologisch duurzame oplossing voor.

Onderhoud Regenwaterrecuperatie bestaat uit verschillende bacteriën die zodanig zijn samengesteld dat ze de afbraak van organische onzuiverheden in de regenwatertank versnellen, waardoor slib, algenvorming en vieze geuren worden voorkomen. 

Hoe werkt Bio-Recup LQD?

Bio-Recup LQD onderhoud werkt omdat de bacteriën de afbraak van organisch afval in de regenwatertank versnellen. Door het afbreken van de aanwezige voedingsstoffen werkt Bio- Recup in veel gevallen zeer goed tegen algen- en slibvorming en voorkomt en vermindert zo geuren die bijvoorbeeld tijdens lange en droge periodes kunnen ontstaan.

Dit product is 100% biologisch, veilig voor het milieu en uw regenwatertank. Dit maakt Regenwater Recup geschikt voor alle soorten leidingen en opslagtanks, inclusief regenwatertanks.

Hoe gebruik ik de Bio-Recup LQD?

  • Voor een tank tot 5000 liter: 1 fles preventief. 
  • Boven 5000 liter raden wij u aan om 2 flessen preventief te gebruiken.

Het is het beste om de inhoud in het voorjaar of de zomer in de tank te vullen.

Als u al last heeft van ernstige geurproblemen, kan het zijn dat 1 flesje niet genoeg is en dat u de behandeling na enkele weken moet herhalen.

1 fles Bio- Recup heeft een inhoud van 950 ml

Opmerking: Als de tank voor langere tijd gesloten is, is het mogelijk dat er gassen in de tank aanwezig zijn. Wilt u Bio-Recup toevoegen? Laat de tank minstens een dag van tevoren open staan om de gassen te laten ontsnappen. Zorg er altijd voor dat u met z’n tweeën bent en dat u een beschermingsmiddel draagt, zoals een mondmasker. 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)