Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten & Levertijd

Direct bestellen of een offerte aanvragen
Het bestellen van onze artikelen hebben we natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Betalen kan via IDEAL en CREDITCARD en daarnaast kunnen bedrijven en instanties eenvoudig op rekening betalen, kies simpelweg voor betalen op rekening in de stap “betaalwijze”.
Wil je eerst een PDF met offerte ontvangen, voor bijvoorbeeld grotere aantallen of je wilt dealer van dit produkt worden. Stuur dan een mail naar info@trint.nl

Betalen op rekening
Zakelijke orders kunnen op rekening betaald worden, deze optie kun je kiezen tijden het bestelproces “betaal op rekening”. Je ontvangt dan na de levering van de goederen een factuur van ons. Er geldt een betalingstermijn van 8 dagen na factuur. Bij nieuwe klanten zullen we de 1e order een vooruitbetaling vragen.

Verzendkosten
In Nederland hanteren we verzendkosten van 3,25 euro. In Belgie en Duitsland hanteren we verzendkosten van 7,50 euro


Levertijden
Veel artikelen hebben wij op voorraad liggen. Deze kunnen vaak binnen 2-3 werkdagen geleverd worden.  


Prijzen en kortingen
De vermelde prijzen zijn netto, inclusief 21% btw, af magazijn Ede. Tekstfouten, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Bij grotere aantallen kan een korting worden gegeven, vraag deze aan op info@trint.nl 

Klanten in België
Als je in het bezit bent van een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoef je uiteraard niet de 21% BTW te betalen. Om dit in onze administratie te regelen willen je vragen het volgende te doen bij een bestelling:
1- Stuur een mail met, met correct faktuur- en aflever adres en BTW-nummer naar info@trint.nl
2- wij zorgen ervoor dat bestellingen voortaan op 0% BTW staan