10 stuks - Verf schenk hulp met kwasthouder (paintassist)

19.95

Excl. BTW: €19.95

Excl. BTW:
€19.95
Model:
PA01
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving


De Paintassist is een Nederlandse uitvinding van Trint, die geproduceerd wordt door een vooraanstaand spuitgietbedrijf in Brabant. Het is géén wegwerpproduct. Keer op keer zorgt de Paintassist dat het uitschenken van verf, schoon, veilig en lekvrij verloopt. Dit bespaart verf en zorgt er voor dat het blik weer netjes sluit, zodat er geen verffilm tussen de blikflens komt, wat de risico’s op een slechte afsluiting en velvorming drastisch verkleint. De Paintassist dient ook als handige kwaststeun tijdens het schilderen uit blik.
Na het gebruik kan de verfschenker gewoon ergens drogen, zodat hij de volgende keer weer gebruikt kan worden. Schoonmaken hoeft niet.
Als er dikke lagen verf verzamelen op de Paintassist, kan het er gemakkelijk afgetrokken worden omdat het gemaakt is van een polykristallijne polypropyleensoort  waar geen enkele verfsoort echt aan kan hechten. Dit plastic is uitstekend te recyclen, zodat een oude Paintassist uiteindelijk weer een tuinpaal of nieuwe Paintassist wordt.

-          Verf lekvrij uitschenken
-          Handige kwast steun
-          Gemakkelijk verf afstrijken
-          Schone blikrand
-          Herbruikbaar
-          Recyclebaar
-          Plus reclame kan aan de bovenkant worden gezet
-          Kleine aantallen, productie in Nederland (dus snel leverbaar).
 

Beoordelingen (2)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (2)