10 x Washplate + 20 x Microvezeldoekje Vaatwasser (Blauw en groen)

85.00

Excl. BTW: €85.00

Excl. BTW:
€85.00
Model:
microvezeldoekjes-vaatwasser-set-blauw
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Deze uitvinding is ontwikkeld door een Nederlandse biochemicus met een druk gezin. Hij liep, ondanks alle goede bedoelingen, toch echt té vaak aan tegen stinkende vaatdoekjes, en zijn kennissen ook. Toen het zoontje van een vriend een levensbedreigende Salmonella-vergiftiging opliep verklaarde hij de oorlog aan vieze vaatdoekjes. Hij wilde daarbij drie problemen oplossen:

   - ondanks alle goede bedoelingen vergeten we toch vaak om iedere dag een schoon vaatdoekje te pakken.
   - als ze gewassen worden, worden ze toch vaak niet heet genoeg gewassen.
   - als ze wel vaak en ook heet genoeg gewassen worden gebruiken we (naast teveel wegwerpdoekjes) ook nog vaak katoenen vaatdoekjes die de op microscopisch niveau het aanrecht niet goed schoon maken en bovendien niet lang meegaan.

Na 122 prototypes bleek een systeem waarbij je een speciaal vaatdoekje opspant en als een bordvormig object neerzet in de vaatwasser,het best te werken. Het doekje gaat tien keer langer mee dan normaal en wordt in de vaatwasser brandschoon. Het is nagemeten in het lab en wat blijkt? Tot 48 uur na de wasbeurt is het doekje nog steeds vrijwel helemaal bacterievrij. Bij de introductie behoorde het tot de meest innovatieve producten van de huishoudbeurs en tot onze grote vreugde is het inmiddels al ingeburgerd in veel Nederlandse huishoudens. 

Trint verkoopt het nu al jaren met succes. Deze set bestaat 1 kunststof vaatdoek houder en 2 extra stevige microvezeldoekjes.

Hoe werkt het?
Spreid het vieze vaatdoekje uit over het aanrecht en leg de WashPlate daar op.
Vouw de vier punten van het vaatdoekje in de vier klempunten van de WashPlate.
Zet de set in de vaatwasser en draai een normaal programma.
Let wel even op dat de rotor van de afwasmachine goed kan draaien.
Na afloop kan de WashPlate gewoon in de vaatwasser blijven staan.

Je schone vaatdoekje is meteen weer klaar voor gebruik.

Waarom zou je je vaatdoekje in de vaatwasser doen met de WashPlate?

  • Je doodt snel en makkelijk alle actieve bacteriën in het vaatdoekje; heel hygiënisch dus
  • Je krijgt bij deze set twee kleuren vaatdoekjes, elke dag dus een schoon doekje op je aanrecht; nooit meer uit de keuken en altijd schoon en fris
  • Deze speciale hightech microvezeldoekjes gaan wel 10x langer mee dan de normale vaatdoekjes (ze worden zelfs beter naarmate ze ouder worden!)
  • De WashPlate vaatdoek houder is van recyclebaar kunststof en gaat met gemak meer dan 5.000 wasbeurten mee. Dat is 10 jaar elke dag een schone vaatdoek.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)