Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten
In Nederland is de verzending gratis bij bestellingen vanaf 2,50 en meer.
In Belgie en Duitsland hanteren we verzendkosten van 7,50 euro

Levertijden
Alle artikelen hebben wij op voorraad liggen. Bestellingen die onder werktijden binnenkomen worden meestal dezelfde werkdag nog verzonden. 

Direct bestellen of een offerte aanvragen
Het bestellen van onze artikelen hebben we natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Betalen kan via IDEAL en CREDITCARD en daarnaast kunnen bedrijven en instanties eenvoudig op rekening betalen, kies simpelweg voor betalen op rekening in de stap “betaalwijze”.
Wil je eerst een PDF met offerte ontvangen, voor bijvoorbeeld grotere aantallen of je wilt dealer van dit produkt worden. Stuur dan een mail naar info@trint.nl

Betalen op rekening
Zakelijke orders kunnen op rekening betaald worden, deze optie kun je kiezen tijden het bestelproces “betaal op rekening”. Je ontvangt dan na de levering van de goederen een factuur van ons. Er geldt een betalingstermijn van 8 dagen na factuur. Bij nieuwe klanten zullen we de 1e order een vooruitbetaling vragen.

Prijzen en kortingen
De vermelde prijzen zijn netto, inclusief 21% btw, af magazijn Ede. Tekstfouten, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Bij grotere aantallen kan een korting worden gegeven, vraag deze aan op info@trint.nl 

Klanten in België
Als u in het bezit bent van een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeft u de 21% BTW niet te betalen. Om dit in onze administratie te regelen willen u vragen het volgende te doen bij een bestelling:
1- Stuur een mail met, met correct faktuur- en aflever adres en BTW-nummer naar info@trint.nl
2- wij zorgen ervoor dat bestellingen voortaan op 0% BTW staan