59.00

Excl. BTW: €59.00

Excl. BTW:
€59.00
Model:
bladvanger-slimline

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Een gestroomlijnde bladvanger met een anti-spatdeksel, de Bladvanger Slimline is ideaal voor dekken, veranda's, palen en esthetisch gevoelige huizen.

Slimline RH03

Eigentijdse uitstraling, hoge prestaties

Met een anti-spatdeksel en slanke gestroomlijnde behuizing is de bladvanger slimline omze meest esthetische gevoelige bladvanger. Maar laat u niet misleiden door het aantrekkelijke uiterlijk. Het filtert nog steeds effectief uw bij water bij hoge stroomsnelheden zodat u geen concessies doet aan de prestaties.


RHSL01 Perspective Open 02 (1)

Gemakkelijke onderhoud

In plaats van bladeren en puin op uw terras of andere plekken neer te gooien. Verzamelt de bladvanger slimline ze op in een anti-spatdeksel. Waneer de bladvanger moet worden geleegd verschijnt er automatisch een rode overloopvlag. Gewoon leegmaken en resette... te gemakkelijk.

Slimline RH05

Verbeter de kwaliteit en kwantiteit van het regenwater

Met zijn muggenbestendige roestvrijstalen scherm van 955 micron voorkomt de bladvanger slimline dat bladeren, puin, muggen en andere ongedierte in uw regenpijpen of regenton terecht komen. Dat geeft uw water van betere kwaliteit en meer met een mooi oogende bladvanger

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (8)