Toiletreservoir met geïntegreerde wasbak

189.00

Excl. BTW: €156.20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
toilet
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Ooit afgevraagd hoeveel water we door het toilet spoelen, ongeveer een derde van al het huishoudelijk water, geschikt om te drinken, wordt elke dag in Nederland door het toilet gespoeld!

Misschien is een regenwateropvangsysteem met zwaartekracht of een directe opvang van regenwater niet geschikt voor uw behoeften of bestaande opstelling, maar wilt u toch uw watervoetafdruk verkleinen.

Dit handige gecombineerde toiletreservoir en spoelbak gebruikt eenvoudigweg het schone water dat het reservoir gewoonlijk vult om het reservoir via een kraan te omzeilen. Hierdoor kan het water worden gebruikt om de handen te wassen voordat het toiletreservoir wordt gevuld. Op deze manier wordt de hoeveelheid water voor handen wassen verminderd, waardoor uw water (en koolstof) voetafdruk wordt verkleind.

De stortbak is geschikt voor hoge, middelhoge en lage toiletten en enkele kort gekoppelde toiletten en "back to wall" toiletten. Een perfecte retrofit-oplossing.
Elke installatie is anders, dus zorg ervoor dat u voor de aankoop:
De afmetingen van het product zijn gecontroleerd
De klantafbeeldingen, opmerkingen en recensies zijn gecontroleerd
Kenmerken en voordelen:
VEELZIJDIG: ideaal voor het moderniseren van bestaande toiletten, verbouwingen, gastentoiletten en nog veel meer
COMPACT: bijzonder geschikt voor kleine ruimtes
ECONOMISCH: water wordt eerst gebruikt om handen te wassen en vult vervolgens het reservoir voor het volgende gebruik. Dit is niet alleen ecologisch om water te besparen, maar bespaart ook geld op de waterrekening.
GEMAKKELIJK: gebruik gewoon de standaard installatie van een stortbak met een 1/2 inch inlaat en een 50 mm (~ 2 inch) uitlaat. Een bestaande stortbak kan eenvoudig worden verwisseld zonder specialistische kennis of de noodzaak van speciale gereedschappen.
Heeft dual flush, zowel 3 liter als 9 liter functionaliteit geïntegreerd, evenals een hoogwaardige roestvrijstalen kraan.
Bevestigingsarmaturen bevatten 1/2 inch inlaatbevestiging; stortbak van ABS-kunststof; metalen onderdelen gemaakt van Norm 4301 Ni-Cr-staal; evenals zegels gemaakt in Duitsland. Opbouwmontage onder EN 14055: 2010 CE-certificering.

Raadpleeg deze link om de installatie handleiding te lezen: https://grandesys.de/en/pages/installation

\

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder