Washplate set inclusief 244 (!) BIOnyx Vaatwastabletten!

27.50

Excl. BTW: €27.50

Excl. BTW:
€27.50
Model:
Bionyx+Washplate
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

OmschrijvingProductbeschrijving De BIOnyx vaatwastabletten zijn alom geprezen vanwege hun krachtige enzymatische werking en milieuvriendelijkheid. Zo voorkom je slechte geuren, verstoppingen en dat de vaat niet meer schoon wordt. Voordeel verpakking(+/- 244 stuks). Wordt geleverd in handige navulbare opbergdoos, en dat spaart ook zo weer het milieu. BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder schadelijke chemicaliën. De enzymen en natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

We bevelen we dit vaatwasmiddel aan voor een milieubewuste keuze in combinatie met de Washplate. Met deze blokjes en de complete WashPlate set reken je af met 100% van active bacteriën in vaatdoekje en heb je iedere dag een fris en schoon doekje op het aanrecht. Deze set bestaat uit 244 vaatblokjes, 1 kunststof vaatdoek houder en 2 extra stevige microvezeldoekjes.

Hoe werkt het?
1. Spreid je vieze microvezeldoekje uit over het aanrecht en leg de WashPlate daar op.
2. Vouw de vier punten van het vaatdoekje in de vier klempunten van de WashPlate.
3. Zet de set in de vaatwasser en draai een normaal programma en 1 vaatwastablet.
4. Let wel even op dat de rotor van de afwasmachine goed kan draaien.
Na afloop kan de WashPlate gewoon in de vaatwasser blijven staan.

Je schone microvezeldoekje is meteen weer klaar voor gebruik!

Waarom zou je je vaatdoekje in de vaatwasser doen met de WashPlate?
- De vaatwastabletten geven een pH-shock die in combinatie met de hoge temperaturen bacterien zeer effectief doodt.
•Je doodt snel en makkelijk alle actieve bacteriën in het vaatdoekje; heel hygiënisch dus
•Je krijgt bij deze set twee kleuren vaatdoekjes, elke dag dus een schoon doekje op je aanrecht; nooit meer uit de keuken en altijd schoon en fris
•Deze speciale microvezeldoekjes met polyurethaan gaan wel 10x langer mee dan de normale vaatdoekjes (ze worden zelfs beter naarmate ze ouder worden!)
•De WashPlate vaatdoek houder is van recyclebaar kunststof en gaat met gemak meer dan 5.000 wasbeurten mee. Dat is jaren lang, elke dag een schone vaatdoek.

De Washplate doekjes gaan tot wel tien keer langer mee dan standaard katoenen doekjes. Twee doekjes zijn voldoende voor jarenlang een schoon aanrecht.
 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder